Soulville

Soulville

What it is.

Keep yourself notified about our club nights, DJ-gigs, weekly radio show and mixes. No matter if it's raw, smooth, funky or deep. As long it's real soul music it has a place in our hearts.
We have been doing this in Uppsala since 2000, and organised such clubs as Boogaloo, Fingersnappin, Breakaway, Two Tons of Fun and Soulville Allstars as well as DJ:ed at almost every night club in Uppsala and at @ various soul clubs in Stockholm, Gothenburg and Copenhagen.


Aktuellt

KlubbPosted by Martin Sunday, November 11 2007 17:22:54
Innan vi blickar framåt vill vi passa på att tacka er fantastiska, entusiastiska och dansglada människor som gjorde oss sällskap i lilla rummet på Orange i går. Superkväll för oss - förhoppningsvis superkväll för er.
Tack såklart även till Robert och Uffe som släppte in oss på sin klubb.

Nuså: Det är återigen dags att styra stegen mot den fina kulturens salonger, för en kväll av ömsom varm, ömsom ruffig, men alltid lika kärleksfull soulmusik. Det är nämligen återigen dags för:

Soulville Allstars på Teaterbaren (Uppsala Stadsteater)

Datumet denna gång är första december och vi har inte mindre än två gäst-DJ:s som kommer göra allt för tina våra adventskalla själar.

Gareth Donovan (London, UK) hör till de mer välrenomerade jockarna och skivhandlarna på den brittiska soulscenen. Till vardags hör han hemma på MomuMENTAL Soul i London, men han är även ett vanligt förekommande och uppskattat namn på ett flertal Weekenders affischer.

Det är extra kul att välkomna Gareth, då hans spelning på Teaterskeppet i Stockholm (hmm... jag tror jag låter bli att påpeka temat som verkar följa herr Donovans spelningar i Sverige) var en av de mer kreativa och fingertoppskänsliga jag upplevt. Det är otroligt kul att kunna erbjuda vår lilla stad akter av den här kalibern. Mikael Balkefors från Göteborg hör till den svenska soulscenens grädda.
Hans förkärlek för house och nyare soulmusik överlag gör honom till en bokning vi med stor nyfikenhet ser fram emot.
23 - 03.00
100 kr / 80 kr(student)

Länkar:
www.myspace.com/seriouslysoulful (Mikael Balkefors MySpace)

http://www.monumentalsoul.co.uk/ (MonuMENTAL Soul)

http://www.uppsalastadsteater.nu/teaterbaren/teaterbaren.htm (Teaterbaren)

Vigilante @ ÖG Nation


Vi fortsätter få kondensen att droppa ner över våra svettiga kroppar i bunkern även känd som Östgöta Nations källare.
Den här gången gästas Soulville-residenterna av Freddan från Göteborg. Vi är oändligt nyfikna på vilka nyfunna rariteter denna samlare av rang har att erbjuda. För den som föredrar typ... annan musik, bjuder Abraham och Kristoffer på en salig blandning av sådan på övervåningen.

19 - 01
(gratis innan 21 och ganska billigt därefter) Kårlegskrav!

Länkar:
www.ostgotanation.com (Östgöta Nation)

Keep The Faith,

Oskar & Martin

  • Comments(0)//www.soulville.se/#post90